Altcoins Rally! XRP, DOT Surge signifikant med Bitcoin

Kryptoutrymmet har för närvarande en bra tid, med stora kryptor som pumpar med en anständig vinstmarginal. De flesta mynten ökade, men många mötte också ett stup. I detta skrivande listas kryptorna som är bland de bästa vinnarna för dagen.

XRP
XRP, som också är ett föredraget gränsöverskridande penningöverföringsmedium på Ripples plattform, har bevittnat en pump i priset. De senaste dagarna hade varit fruktbart för tillgången eftersom den har ökat nästan 1,81 procent under det senaste dygnet. Vid tidpunkten för pressen registreras XRP-priset som 0,24517 $.

Med hänsyn till tekniken ökar köppressen på marknaden vilket kan ha lett till prisökningen.

Motståndsnivåerna bildas till $ 0,26085
Supportnivåerna bildas till $ 0,23797
De nuvarande marknadsuppfattningarna visar en ”Köp” -signal med en ökning av volymen.
Polkadot (DOT)
Polkadot-priset har upplevt en bra uppgång den Crypto Engine senaste arbetsdagen med betydande vinster. DOT-priset har vunnit nästan 1,04 procent och registrerat $ 4,07 vid presstiden. Börsvärdet har också stigit särskilt.

De tekniska indikatorerna tyder på ganska goda vinster för tillgången under de senaste dagarna. Med ökningen av handelsvolymen har priset också stigit och väntat fortsätta samma trend de kommande dagarna.

Motståndsnivåerna är på 4,66762 dollar

Supportnivåerna ligger på $ 3,80615
Marknadssentiment är också hausse för närvarande med fler köpare som koncentrerar sig för närvarande.
De stora kryptona som Bitcoin har också stigit drastiskt med nästan 3 procents hopp i priset. Vid tidpunkten för rapporteringen prissätts Bitcoin till 11 865,15 dollar med en vinst på 3,18 procent under det senaste dygnet. Faktum är att Bitcoins dominans igen har passerat 60 procent vilket gör den till den mest dominerande krypto på marknaden.

Med tanke på den näst mest gynnade krypton, Ethereum, har den bedrövligt kastat nästan 2 procent. ETH-priset trenderar för närvarande runt 370,2 $ med ett dopp på 1,83 procent under det senaste dygnet.

Hela kryptomarknaden har ökat med en ökning av börsvärdet till 363,82 miljarder dollar, cirka 0,9 procent. Börsvärdet har hoppat med 82,63 miljarder dollar den senaste arbetsdagen, vilket innebär en ökning med 33,28 procent.

Related Posts